ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ EUROPASS ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17/11/2011

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πιστοποιητικά για τη συμμετοχή τους παρέλαβαν τα μέλη από τα Σωματεία Αρτοποιών και Γαλακτοζαχαροπλαστών  Ν. Τρικάλων που μετείχαν στην εκπαιδευτική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας

Τα μέλη της αποστολής από τα σωματεία των αρτοποιών και των γαλακτοζαχαροπλαστών του Ν.Τρικάλων που μετείχαν στην εκπαιδευτική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας παρέλαβαν τα Πιστοποιητικά κινητικότητας Europass παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκου από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα. Τους δόθηκαν επίσης dvd από την κατάρτιση και την πολιτισμική ξενάγηση καθώς και φωτογραφικό υλικό της αποστολής η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη δράση – αποστολή, του Επιμελητηρίου Τρικάλων που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα δύο σωματεία, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών - μελών του.
Η  εκπαιδευτική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας, διάρκειας δύο (2) εβδομάδων, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τομεακού προγράμματος Leonardo Da Vinci δράση κινητικότητα, της Εθνικής Μονάδας Δια Βίου Μάθησης. Στόχοι της δράσης ήταν η υποστήριξη των καταρτιζομένων/συμμετεχόντων σε δραστηριότητες κατάρτισης και επανακατάρτισης για την απόκτηση και αξιοποίηση γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων.
Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν από τον παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό παραγωγής γλυκισμάτων "Lenotre". Η εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της Lenotre ήταν καθημερινή και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μετείχαν ενεργά σε όλες τις διαδικασίες.
Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών, να συγκρίνουν με τις δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά τους.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε εκπαιδευτική αποστολή με τους Αρτοποιούς και τους Ζαχαροπλάστες στη Νίκαια της Γαλλίας (03/09/2010)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss