ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Τηλε-ημερίδα για τους δανειολήπτες από το Επιμελητήριο Τρικάλων - Σε ποιους απευθύνεται και τι επιδοτεί το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»
10/09/2020

Το Επιμελητήριο Τρικάλων με σκοπό να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους δανειολήπτες για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» και να τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν διευκρινιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα τους από τον ίδιο τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, διοργανώνει τηλε-ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30.

 

Το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» παρέχει στήριξη για 9 μήνες, μέσω επιδότησης των μηνιαίων δόσεων των δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία, σε όσους έχουν επηρεαστεί οικονομικά αρνητικά από τη δυσμενή πανδημία του κορονοϊού. 

 

Απευθύνεται στον πολίτη που έχει πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό είτε πρόκειται για τον ίδιο είτε για μέλη της οικογένειάς του που διαμένουν στην ίδια κατοικία.

Ενδεικτικά, αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα ατομικών επιχειρήσεων που επλήγησαν οικονομικά λόγω του COVID-19, εταίρους προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά με κρατική εντολή ή/και έχουν λάβει ενίσχυση, ανέργους, μισθωτούς που μειώθηκε το εισόδημα τους, εργαζόμενους που βγήκαν σε αναστολή, ιδιοκτήτες ακινήτων που τους έχει επιβληθεί μείωση του ενοικίου κατόπιν κρατικής εντολής και γενικά όσων το εισόδημα τους μειώθηκε λόγω του COVID-19 και έχουν δάνειο με υποθήκη ή προσημείωση στην 1η κατοικία, ακόμη κι αν αυτό είναι δάνειο επιχειρηματικό, στεγαστικό ή καταναλωτικό. 

 

Η επιδότηση για όσους έχουν:

- ενήμερο δάνειο, ανέρχεται στο 90% της μηνιαίας δόσης ανά πιστωτή, για το 1ο τρίμηνο. Στο 2ο τρίμηνο η επιδότηση ανέρχεται στο 80% της μηνιαίας δόσης του δανείου και στο 3ο τρίμηνο στο 70%.

- μη εξυπηρετούμενο δάνειο, που δεν έχει ακόμη καταγγελθεί, ανέρχεται στο 80% της μηνιαίας δόσης για το 1ο τρίμηνο, στο 70% για το 2ο τρίμηνο και στο 60% για το 3ο τρίμηνο. 

- μη εξυπηρετούμενο δάνειο, που έχει ήδη καταγγελθεί ανέρχεται στο 60%, 50% και 30% της μηνιαίας δόσης του δανείου, αντίστοιχα για κάθε τρίμηνο.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής στην τηλε-ημερίδα: Το Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το e-mail τους ΕΔΩ (έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020), προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

 

katoikia_F19736.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλε-ημερίδα για την ενημέρωση των δανειοληπτών πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων (17/09/2020)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss