Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.
Για το Ελληνικό Περίπτερο έχει προβλεφθεί χώρος στους παρακάτω τομείς - αίθουσες: - Αίθουσα Εθνικών Περιπτέρων - Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions) - Αίθουσα Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Dairy & egg products) - Αίθουσα Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας (Βakery, pastry & confectionery products) - Αίθουσα Διατηρημένων Προϊόντων (Preserved products) - Αίθουσα Κατεψυγμένων Προϊόντων (Frozen products, ice cream & frozen desserts) - Αίθουσα Ποτών, αλκοολούχων και μη (Beverages) - Αίθουσα Γενικών Τροφίμων (Grocery products & multi-products)
Στατιστικά στοιχεία προηγούμενης διοργάνωσης (2012): - Σύνολο εκθετών: 5.890 από 100 χώρες - Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 150.258 (το 62,8 % ήταν διεθνείς επισκέπτες από 200 χώρες) - Σύνολο δημοσιογράφων: 5.000 με 2.500 από Γαλλία και 2.500 από άλλες χώρες με κάλυψη τηλεοπτική, έντυπη και ιδιαίτερα υψηλή από ηλεκτρονικά μέσα και blogs.
Αίτηση Συμμετοχής: Μέχρι τις 30/5/2014
Υπεύθυνοι Οργάνωσης: Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) Κ. Αναγνωστοπούλου, Τ.: 210 9982 263 E.: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr Φ. Ζωγοπούλου, T.:210 9982 146 E: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr Ζ. Στοϊκάκη, T: 2310 510047 Ε: z.stoikaki@enterprisegreece.gov.gr www.enterprisegreece.gov.gr
|