ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σημαντική ενημέρωση για την Έκθεση International Iron, Machinery And Machinery Parts Fair (19-22/03/2014, Κωνσταντινούπολη - Τουρκία)
28/01/2014

ΝΕΟΜεταξύ των ημερομηνιών 19-22 Μαρτίου 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Εκθέσεις “International Iron, Machinery And  Machinery Parts  Fair“ στο Tuyap Fair, Convention and Congress Center- Istanbul, TURKEY από την εταιρία “Hannover-Messe Bilişim Fuarcilik A.S..” με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και του Υπουργείου μας .

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανία σιδήρου, Μηχανήματα και ανταλλακτικά (IRON, MACHINERY AND  MACHINERY PARTS).

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών (17-20 Μαρτίου 2014) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (17-20 Μαρτίου 2014)  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.win-fair.com/en/index.html

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 06.03.2014 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr>

 

TURKISH CONSULATE GENERAL
COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE
43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE Phone : 2310- 254 460  Fax : 2310- 254 448
E-mail:
Selanik@ekonomi.gov.tr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss