ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ   /   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
30/06/2010

Αγαπητοί Υποψήφιοι Επενδυτές,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η αξιολόγηση όλων των υποβληθέντων επενδυτικών σχεδίων  στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενίσχυσης της Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας ολοκληρώθηκε (σύνολο υποβληθέντων επενδυτικών σχεδίων 7.110).

Στον ιστοχώρο του ΕΟΜΜΕΧ μπορείτε να δείτε την  πλήρη κατάταξη κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των εγκεκριμένων προτάσεων ανά πρόγραμμα και άξονα με τους αντίστοιχους προϋπολογισμούς Δημόσιας Δαπάνης, καθώς και συγκεντρωτικούς πίνακες επιχορήγησης των εγκεκριμένων προτάσεων.
Όσες από τις θετικά βαθμολογημένες προτάσεις δεν αναφέρονται στις καταστάσεις σημαίνει ότι βρίσκονται κάτω από το όριο των διατιθέμενων πόρων και δεν εγκρίνονται.
Επίσης με την χρήση του προσωπικού σας κωδικού θα μπορείτε από 07/07/2010 να αναζητήσετε την πρότασή σας, στο Πληροφοριακό Σύστημα των Κρατικών Ενισχύσεων της ΜΟΔ και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της αξιολόγησης που σας αφορούν.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αρχικά τα δύο προγράμματα είχαν διατιθέμενο συνολικά προϋπολογισμό Δημόσιας Δαπάνης 40 εκατ. €. Στις 20/04/2010 με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κας Λούκα Κατσέλη ο προϋπολογισμός αυξήθηκε στα 70 εκατ. €

Σήμερα, με δεδομένη την οικονομική συγκυρία και τις ανάγκες για ανάπτυξη στη Χώρα μας, η κ. Υπουργός αποφάσισε την  έγκριση  επενδυτικών σχεδίων Δημόσιας Δαπάνης ύψους 100 εκατ. €. 
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης θα ξεκινήσει και  η διαδικασία έκδοσης των σχετικών αποφάσεων ένταξης και η ταχυδρομική αποστολή τους στους δικαιούχους.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για τις υποχρεώσεις των επενδυτών περιλαμβάνονται στο κείμενο της σχετικής απόφασης αλλά και στον δημοσιοποιημένο κανονισμό των προγραμμάτων.

Κατά το στάδιο της αξιολόγησης διαπιστώθηκαν φαινόμενα παραποίησης κάποιων δικαιολογητικών, πολύ σημαντικών για την αξιολόγηση, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε προκειμένου να διασταυρώσουμε τα στοιχεία αυτά με τους φορείς οι οποίοι τα εξέδωσαν ώστε να προβούμε σε ακύρωση αυτών των επενδυτικών σχεδίων. 

Ως εκ τούτου για όσα επενδυτικά σχέδια  εγκρίθηκαν είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε, μέσω της εγκριτικής απόφασης που θα λάβετε, επιβεβαίωση κάποιων σημαντικών δικαιολογητικών που έχουν ήδη κατατεθεί με τους φακέλους υποψηφιοτήτων, ώστε να αποφύγουμε την επιχορήγηση επενδύσεων που ενδεχομένως έχουν παρόμοια προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε

Καλή επιτυχία σε όλους σας


ΑΘΗΝΑ ΛΑΖΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε.


Τους αναλυτικούς πίνακες  με τους κωδικούς  των  εγκεκριμένων  επενδυτικών  σχεδίων ανά άξονα μπορείτε να τους δείτε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΕΟΜΜΕΧ, http://www.eommex.gr/Article.aspx?id=11930

Οι άξονες που αναφέρονται περιλαμβάνουν τις εξής περιφέρειες.

Άξονας 2  :   Ανατολική Μακεδονία & Θράκη,, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα,
                     Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Κρήτη, Πελοπόννησος.
Άξονας 3  :   Αττική
Άξονας 4  :   Κεντρική Μακεδονία
Άξονας 5  :   Δυτική Μακεδονία
Άξονας 6  :   Νότιο Αιγαίο
Άξονας 8  :   Στερεά Ελλάδα

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss