ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ TOURISM AWARDS 2022
10/05/2022

Επιβράβευση της προσπάθειας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards

 

Στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, παρευρέθηκαν ο Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για να παραλάβουν το βραβείο που απέσπασε ο Φορέας.  

 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κος Γιαγιάκος, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Η σημερινή διάκριση είναι η επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ο οποίος, αποτελεί την πρώτη πανελλαδικά συνεργατική δομή Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού σε επίπεδο νομού. Η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο, οι Δήμοι του νομού, η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου και οι επαγγελματίες του τουρισμού ενώσαμε τις δυνάμεις μας έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς, της μοναδικότητας και της αυθεντικότητας του τόπου μας. Προχωρήσαμε με κοινή στρατηγική, με επένδυση σε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εμπειρίας για τον ταξιδιώτη και με προωθητικές ενέργειες που στηρίζονται σε σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Έχουμε ήδη σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2022 και την Boussias Communications για τη μεγάλη τιμή. Μας δίνετε  δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας».

 

tourism_awards1_F13526.jpg

 

Ο κος Αγοραστός αφού εξήρε το έργο του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού δήλωσε «Η σημερινή βράβευση αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε και πετυχαίνουμε πολλά. Η Περιφέρεια δικαιώνεται για την στήριξη της δημιουργίας του Φορέα και την ενεργή συμμετοχή της σε αυτόν. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια και το έργο του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με την συνεργασία όλων».

 

Η υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία δήλωσε «Ο  Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αποτελεί ένα παράδειγμα σωστού σχεδιασμού και επιτυχούς προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος μιας περιοχής, μια καλή πρακτική που μπορούν να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει πρωτοβουλίες σαν αυτή που ενισχύουν τον τουρισμό μας σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο».

 

tourism_awards2_F13548.jpg

 

Στα βραβεία – θεσμός του ελληνικού τουρισμού που επιβραβεύουν τους άριστους, τους καινοτόμους, του τολμηρούς που με πάθος, ευρηματικότητα και αυθεντικότητα, συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου, ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων απέσπασε το SILVER AWARD στην κατηγορία  Destination management / Destination branding. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss