ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Μια σημαντική διάκριση για το “Meteorisimo” και το Βασίλη Γιαγιάκο που βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2021
04/06/2021

- Αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών, η οποία επιβραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards

 

Στην τελετή απονομής των TourismAwards 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ανάμεσα στους νικητές των φετινών βραβείων παρευρέθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων για να παραλάβει το βραβείο που απέσπασε το «Meteorisimo».

 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κος Γιαγιάκος μεταξύ άλλων δήλωσε «Η σημερινή διάκριση είναι η επιβράβευση μιας προσπάθειας πολλών χρόνων για το “Meteorisimo” αλλά και για μένα προσωπικά. Πεποίθηση μου ήταν και είναι ότι η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη είναι αυτή που μπορεί να διατηρήσει αναλλοίωτη την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου που εμπεριέχονται στην τοπική γαστρονομία. Ο  γαστρονομικός πλούτος του τόπου μας αποτελεί ένα κομμάτι του πολιτισμού και της καρδιάς μας που οφείλουμε να προσφέρουμε απλόχερα με αγάπη και φροντίδα σ’ όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2021 και την Boussias Communications για τη μεγάλη τιμή. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη τον αγώνα μας.»

  

1photo_F12883.jpg

Στα βραβεία – θεσμός του ελληνικού τουρισμού που επιβραβεύουν τους άριστους, τους καινοτόμους, του τολμηρούς που με πάθος, ευρηματικότητα και αυθεντικότητα, συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου, το “Meteorisimo” απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη. Μια επιβράβευση για τα 16 χρόνια ενεργούς και πολυεπίπεδης δράσης για την καταγραφή, ανάδειξη και προώθηση της πλούσιας Τρικαλινής γαστρονομίας σε συνδυασμό με τη μοναστική κουζίνα των Μετεώρων, από εξαιρετικά τοπικά παραγόμενα προϊόντα, ως αναπόσπαστο κομμάτι του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

 

 

Το “Meteorisimo” προβάλλεται μέσω διαδραστικών σύγχρονων μέσων επικοινωνίας (YouTube, social media), βάσει στοχευμένου digital marketing για τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η τρικαλινή γαστρονομία γίνεται γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως και καλούμε τους επισκέπτες του ν. Τρικάλων σε ένα ταξίδι γεύσης. Για να νιώσουν τη φιλοξενία μας, να γευτούν τη ξεχωριστή τοπική μας κουζίνα, με τα εξαιρετικά τοπικά παραγόμενα προϊόντα στα οποία δίνουν άρωμα και γεύση τα εξαιρετικά αρωματικά φυτά του Κόζιακα αλλά και η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του τόπου μας.

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα στα καταστήματα λιανικής πώλησης που φέρουν το σήμα “Meteorisimo” και να απολαύσουν τις γευστικές συνταγές και τα αρώματα του “Meteorisimo” στα πιστοποιημένα εστιατόρια και στις ταβέρνες του νομού που ανήκουν στο οργανωμένο δίκτυο “Meteorisimo”, φέρουν το συλλογικό σήμα “Meteorisimo” και προσφέρουν τις μοναδικές τοπικές γεύσεις, έτσι ακριβώς όπως αναδείχτηκαν στο πέρασμα των χρόνων και παραδόθηκαν από γενιά σε γενιά με αυθεντικές συνταγές και τα πιο πλούσια γευστικά τοπικά υλικά. Το “Meteorisimo” είναι ο τόπος μας και είναι ο τρόπος μας. Είναι η δική μας ολοκληρωμένη και διακριτή πρόταση φιλοξενίας στον παγκόσμιο γαστρονομικό τουρισμό.

 

2photo_F12909.jpg

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss