ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.
26/05/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

 1η Συνάντηση Διαβούλευσης

Την Πέμπτη 25 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση της Επιτροπής Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων. 

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για  την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού. 

Η παρουσίαση της διαβούλευσης πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της εταιρίας TOPOSOPHY όπου, κατά την διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε περιγραφή του έργου, ανάλυση των διεθνών και εγχώριων τάσεων στον τομέα του τουρισμού και ζητήθηκε η προκαταρκτική άποψη των εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων μέσω online ερωτηματολογίου. 

1η Συνάντηση Διαβούλευσης

Για τις ανάγκες της διαβούλευσης, χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφοφορίας μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν «ζωντανά» από την κινητή συσκευή τους, ενώ τα αποτελέσματα εμφανιζόντουσαν ανώνυμα στο κοινό μετά τη λήξη κάθε ψηφοφορίας. 

Στον Ενιαίο Φορέα συμμετέχουν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, ο Δήμος Πύλης, ο Δήμος Φαρκαδόνας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε.. Στην επιτροπή διαβούλευσης των επαγγελματικών φορέων  συμμετέχουν η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων (ΣΤΕΜ), ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων – Κάμπινγκ Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Ξενοδόχων – Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζευς», ο Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης, το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Fast Food, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, το σωματείο «Τα Χατζηπετρέικα», η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., η E-TRIKALA A.E., η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων, ο Ορειβατικός – Περιηγητικός Όμιλος Πύλης, η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Ορειβασίας – Χιονοδρομίας Τρικάλων.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss