ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δυναμική παρέμβαση του Βασίλη Γιαγιάκου στην ΓΣ της ΚΕΕΕ στην Δράμα (12-13.5)
20/05/2017

GIAGIAKOS-DRAMA-TRIKALA_F22009.jpg

Πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 12-14.5 στη Δράμα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στην Μακεδονική πόλη στις εργασίες του συνεδρίου  συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Ελλάδος ενώ από τα Τρίκαλα παρέστησαν οι, Βασίλης Γιαγιάκος,  Στέφανος Γιώτης και Χρήστος Ζαραμπούκας καθώς και η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Τρικάλων Αθανασία Βράντζα .

Πέρα από τις εργασίες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε στις τοποθετήσεις των συνέδρων τόσο για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας όσο και για τις ενέργειες, που έχουν να γίνουν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες ήταν και αυτή, του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλη Γιαγιάκου ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον επιμελητηριακό θεσμό, τα προβλήματα της αγοράς, τον δανεισμό των επαγγελματιών, την ανάδειξη των επιμελητηρίων σε κεντρικό φορέα αναπτυξιακού σχεδιασμού, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου υλοποίησης  έργων και δράσεων τοπικής εμβέλειας όπως και για τις επερχόμενες εκλογές.

KEEE-DRAMA_F22064.jpg

Μεταξύ των άλλων τόνισε …»Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω και να επαναλάβω εκ νέου είναι ότι επιτέλους σε αυτήν τη χώρα πρέπει να υπάρξει ένα ελληνικό σχέδιο φυγής προς τα εμπρός που δε θα περιλαμβάνει μόνο μέτρα ανακούφισης των κοινωνικών ομάδων – τα οποία βεβαίως και είναι αναγκαία – αλλά και μέτρα αναπτυξιακά που θα δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Ιδιαίτερα σε αυτήν τη φάση, η κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της αγοράς και στην ανατροπή του κακού κλίματος που υπάρχει, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν, να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν βιώσιμες θέσεις εργασίας και πλούτου.

Ως Επιμελητηριακή Κοινότητα, καθημερινά δίνουμε σκληρές μάχες για την επίλυση τέτοιων καθημερινών προβλημάτων που εμποδίζουν την επιχειρηματική μας λειτουργία ακόμη περισσότερο λόγω και της ύφεσης που βρίσκεται η αγορά».

ΠΗΓΗ: http://www.trikalaidees.gr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss