ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, το σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων τους
27/06/2016

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 23-06-2016, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στόχος της όλης προσπάθειας είναι να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επιχειρηματιών με τουριστική, εμπορική ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύοντάς τους σε διαδικτυακά εργαλεία.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Ηλίας Χάντζος (Online Advisor της πρωτοβουλίας της Google) ο οποίος κατά την παρουσίασή του ανέπτυξε τα 5 βασικά διαδικτυακά εργαλεία και τον τρόπο που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο επιχειρηματίας προκειμένου να αναπτυχθεί η επιχείρησή του και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (Ιστοσελίδα, Social media, Google My Business, Διαφήμιση, Analytics).

Να σημειώσουμε επίσης ότι στo πλαίσιo αυτής της πρωτοβουλίας, για πρώτη φορά υπάρχει μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες, εφόσον γραφτούν, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα πάνω στα 5 βασικά εργαλεία του διαδικτύου και να πάρουν την πιστοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες: https://greektourism.withgoogle.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Grow Greek Tourism Online: Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία (15/06/2016)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss