ΕΡΓΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

PRODUCES CONFECTIONS IN FRANCE
21/01/2015

«PRODUCES CONFECTIONS IN FRANCE»

Leonardo Da Vinci δράση κινητικότητα, της Εθνικής Μονάδας Δια Βίου Μάθησης

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών - μελών του, πραγματοποίησε εκπαιδευτική αποστολή στη Νίκαια της Γαλλίας, διάρκειας δύο (2) εβδομάδων, από 20/06/2010 έως 03/07/2010. Η εκπαιδευτική αποστολή εντάσσεται στο τομεακό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci δράση κινητικότητα, της Εθνικής Μονάδας Δια Βίου Μάθησης. Στόχοι της δράσης ήταν η υποστήριξη των καταρτιζομένων/συμμετεχόντων σε δραστηριότητες κατάρτισης και επανακατάρτισης για την απόκτηση και αξιοποίηση γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων.

Οι συμμετέχοντες ήταν μέλη από τα σωματεία Αρτοποιών και Γαλακτοζαχαροπλαστών  Ν. Τρικάλων και εκπαιδεύτηκαν από τον παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό παραγωγής γλυκισμάτων "Lenotre". Η εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της Lenotre ήταν καθημερινή και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μετείχαν ενεργά σε όλες τις διαδικασίες. 

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών, να συγκρίνουν με τις δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής ο πρόεδρος του σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων κος Κωτούζας Αχιλλέας και ο πρόεδρος του σωματείου Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν. Τρικάλων κος Δρούγκας Μιχάλης είχαν σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Νίκαιας κο Albert MOZZATTI. Στον πρόεδρο και στον υπεύθυνο προβολής και εξαγωγών του Επιμελητηρίου Νίκαιας προσφέρθηκαν ενημερωτικό υλικό της περιοχής μας και αντιπροσωπευτικά τοπικά προϊόντα. 

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης απονεμήθηκαν βεβαιώσεις κατάρτισης. 

 

Dia_Viou_Mathisi_LOGO_F9010.jpgΤο σχέδιο αυτό χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss