ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 - 2027
11/04/2023

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση επιχειρηματιών και συμβούλων επιχειρήσεων στην ενημερωτική εκδήλωση για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021-2027που πραγματοποίησαν από κοινού το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

 photo2_F1016547848.jpg

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπαδούλη Απόστολο Γενικό Διευθυντή και τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ για την μακροχρόνια συνεργασία που διατηρούν με το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της ορθής ενημέρωσης των επιχειρηματιών, τόνισε τη σπουδαιότητα των προγραμμάτων στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων, όπως επίσης και τη δυνατότητα που δίνεται στις επιχειρήσεις εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, να τα αξιοποιήσουν. Ιδιαίτερα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επισήμανε πως αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η ψηφιακή αναβάθμιση των ΜμΕ για τη διευκόλυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας. Συμπληρωματικά, ο κ. Παπαδούλης αναφέρθηκε στη συμβολή των πράσινων προγραμμάτων τόσο στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις, όσο και στην ενεργειακή  εξοικονόμηση και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

photo1_F-2067655765.jpg

 

 

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων από τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ και ειδικότερα από τις κυρίες Γεράκη Μάρθα και Συμιακάκη Όλγα για τα προγράμματα της δέσμης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΜμΕ» και την κα Γεραμπίνη Πηνελόπη και τον κ. Παπάζογλου Χρήστο για τα προγράμματα της δέσμης «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

 photos5_F2013116091.jpg

 

Πληροφορίες επί των προγραμμάτων παρέχονται από το Επιμελητήριο Τρικάλων, κα Σδρένια Σοφία Οικονομολόγο / Επιχ/κή Σύμβουλο, καθημερινά στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Βενιζέλου 1 και στο τηλέφωνο 2431027493 (εσωτ.: 106).

photo4_F426576618.jpg

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 - 2027 - Μ. Δευτέρα 10/04 και ώρα 18:30 (06/04/2023)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss