ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων στη Διεθνή Έκθεση TOURNATUR στη Γερμανία
21/07/2022

Στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού TOURNATUR 2022, που θα πραγματοποιηθεί από 26  Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, θα βρεθεί ο Φορέας Τουρισμού του νομού συμμετέχοντας στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Η TOURNATUR αποτελεί την κορυφαία διεθνή έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό, τις δραστηριότητες υπαίθρου και τον τουρισμό περιπέτειας με εκατοντάδες εκθέτες. Συγκεντρώνει φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, ενώ στους χώρους της έκθεσης θα βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. 

 

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού έχοντας ως στόχο την συνεχή παρουσία και προβολή της περιοχής του νομού Τρικάλων στις αγορές της Ευρώπης και του εξωτερικού, θα έχει την ευκαιρία στοχευμένα να αναδείξει τον φυσικό πλούτο της περιοχής, τις δραστηριότητες στη φύση και τις εμπειρίες που αυτή μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη της. Δραστηριότητες στα Μετέωρα, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, αναρρίχηση και δραστηριότητες στα βουνά των Τρικάλων όπως ορειβασία, ιππασία, ράφτινγκ κ.α. θα προβληθούν στην έκθεση μέσα από έντυπο και ψηφιακό υλικό του Φορέα. 

 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, «Ο νομός Τρικάλων είναι, τα μοναδικά Μετέωρα, η όμορφη πόλη των Τρικάλων και τα χωριά μας, τα διάσπαρτα ιστορικά μνημεία, αλλά και το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον που τα αγκαλιάζει όλα δίνοντας μοναδικές ευκαιρίες για πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση, που γεμίζουν τον επισκέπτη με αξέχαστες εμπειρίες. Όλα αυτά, θα πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να τα προβάλουμε. Καλούμε τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου του νομού μας, που επιθυμούν και μπορούν, να έρθουν στην έκθεση υποστηρίζοντας την συμμετοχή μας και προβάλλοντας τις υπηρεσίες τους». 

 

Οι επιχειρήσεις του νομού, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλ. 24310 25004 (εσωτ.100) ή στο email: info@elameteoratrikala.com .

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss