ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας – Ελλάδας
07/07/2021

UKRAINE_F13185.jpg

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στο Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο: «Ukraine and Greece: discover new opportunities», τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, στην αγγλική γλώσσα.

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες, καθώς και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής μας συνεργασίας.

 

Οι ειδικότεροι επιχειρηματικοί τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές, με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές, η οργάνωση σύγχρονων αστικών μεταφορών καθώς και η παραγωγή και το εμπόριο χάλυβα.

 

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να μετάσχετε στις εργασίες του Φόρουμ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε, στα αγγλικά, τη σχετική δήλωση συμμετοχής μετά την υποβολή της οποίας θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης. Επίσης, εάν επιθυμείτε να έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με συμμετέχοντες Ουκρανούς ομολόγους σας, στο περιθώριο της διοργάνωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τα επιπλέον πεδία στη δήλωση.

 

 

Τέλος, για καλύτερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε αναλυτικές πληροφορίες που έστειλε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ στο Κίεβο, κ. Ι. Δερμεντζόγλου, σχετικά με την ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Ουκρανία, το εξαγωγικό εμπόριό της και τα ελληνικά προϊόντα που έχουν προοπτικές στην επιτόπια αγορά.

 

Σημειώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της παρούσας εκδήλωσης, ενώ τα στοιχεία των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για επικοινωνία με τις ουκρανικές επιχειρήσεις θα σταλούν στο ουκρανικό αλλοδαπό Επιμελητήριο, για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων EBEΘ
τηλ. 2310370132
Άννα Μπένη  beni@ebeth.grΑνδρομάχη Γεωργίου georgiou@ebeth.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss