ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης πληττόμενων από την πανδημία Τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας
21/07/2021

Η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας zoom, στον ακόλουθο σύνδεσμο

 

https://zoom.us/j/94485402271?pwd=YlVtSHhLMWhXREphZlh4ZUYvU0ZZZz09

Meeting ID: 944 8540 2271

Passcode: B8yR0h

 

Στην εκδήλωση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της Δράσης από τον Υπεύθυνο της Δράσης του ΕΦΕΠΑΕ, Κατσαούνη Ευάγγελο και θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θα υποβληθούν, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή σας.

 

Ο Προϋπολογισμός της Δράσης είναι 350 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας, τα οποία κατανέμονται σε 300 εκατ. ευρώ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και 50 εκατ. ευρώ για Μεγάλες Επιχειρήσεις.

 

Δικαιούχοι της Δράσης είναι οι Τουριστικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή και ειδικότερα επιχειρήσεις φιλοξενίας κάθε μορφής, τουριστικά πρακτορεία, καθώς και επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων, των οποίων οι ΚΑΔ περιλαμβάνονται στην Αναλυτική Πρόσκληση. 

 

Η Επιδότηση δύναται να ανέλθει έως τα 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ. Σε κάθε επιχείρηση θα αποδίδεται συνολική μη επιστρεπτέα επιχορήγηση υπό μορφή κεφαλαίου κίνησης, που δύναται να ανέλθει κατά μέγιστο σε ποσοστό 5% για τις επιχειρήσεις με επιλέξιμο ΚΑΔ στην κατηγορία 55 και 2,5% για επιχειρήσεις με άλλον επιλέξιμο ΚΑΔ του ετησίου Κύκλου Εργασιών του έτους 2019.

 

Βασικές Προϋποθέσεις Συμμετοχής 

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να ικανοποιούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 

• Να έχουν κάνει έναρξη εργασιών μέχρι την 31.12.2020. 

• Να έχουν συμπληρώσει 1 τουλάχιστον ΕΜΕ μισθωτής εργασίας κατά το έτος 2019. Η προϋπόθεση τεκμαίρεται ότι πληρείται στην περίπτωση των επιχειρήσεων που συστάθηκαν εντός του 2020 και για τις επιχειρήσεις που κατά το έτος 2019 αποδεδειγμένα βρίσκονταν σε κατασκευαστικό στάδιο και δεν είχαν έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα οποιουδήποτε είδους. 

• Να είναι υπόχρεες υποβολής Δηλώσεων ΦΠΑ. 

• Να παρουσιάζουν μείωση του κύκλου εργασιών τους κατά το έτος 2020, ποσοστού 30% τουλάχιστον σε σχέση με τον κύκλο εργασιών του 2019.

 

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 16/06/2021 και ώρα 10:00 - Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 29/9/2021 και ώρα 17:00.

 

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται και θα αξιολογηθούν ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

 

PROSKLISIgiazoomDIADIKTYAKISENIMEROSISDRASIS-TRIKALA_F21479.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (10/06/2021)
Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Κεφαλαίου Κίνησης πληττόμενων από την πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (10/06/2021)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss