ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας - Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού
08/06/2017

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας

• Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών
και θρησκευτικού τουρισμού

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας, συνδιοργανώνει με την Enterprise Greece και την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπάκας, επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόδοξες χώρες.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πανελλαδικής εμβέλειας με ξένους επιχειρηματίες, θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Καλαμπάκα, κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Ο τόπος των Μετεώρων έχει συμφωνηθεί με την Enterprise Greece, να είναι ο φυσικός χώρος φιλοξενίας των επιχειρηματικών συναντήσεων μετά δε, την 1η επιτυχή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τoν Ιούλιο του 2009.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων, με επιχειρήσεις του εξωτερικού από ομόδοξες χώρες (Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Κύπρο, Σερβία, Σκόπια, Γεωργία), είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, η ενημέρωση των ξένων επιχειρήσεων για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκκλησιαστικών ειδών και του προσκυνηματικού τουρισμού της χώρας μας.

Το πρόγραμμα του τριήμερου προγράμματος φιλοξενίας των ξένων επιχειρηματιών περιλαμβάνει, εκτός από τις επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Διβάνη Μετέωρα και ξενάγηση των ξένων επιχειρήσεων στις Ιερές Μονές των Μετεώρων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού στην Καλαμπάκα (12/06/2017)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss