ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τα 4 νέα επενδυτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ / ΕΣΠΑ 2014-2020
02/03/2016

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των επιχειρηματικών, επαγγελματιών και δυνητικών επενδυτών στην ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Μετά από πρόσκληση που απηύθυνε το Επιμελητήριο Τρικάλων στην ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εισηγητές της εκδήλωσης εκ μέρους της ΑΕΔΕΠ ήταν οι κ.κ. Παπαδούλης Απόστολος, Γενικός Διευθυντής και Βενετσάνος Παναγιώτης, Διευθυντής Οικονομικής Παρακολούθησης. Ειδικότερα παρουσιάστηκαν τα Προγράμματα «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» και «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» με ποσοστό Χρηματοδότησης 100% επί του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού του επιχειρηματικού σχεδίου. Επίσης, τα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» με ποσοστό χρηματοδότησης έως και 50%.

Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση για τα Χρηματοοικονομικά Εργαλεία του τραπεζικού συστήματος και τον τρόπο αξιοποίησης τους προς όφελος των επενδυτών, από τον κ. Γάτο Δημήτριο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Εργασιών και Πιστοδοτήσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις των παρευρισκομένων προς τους εισηγητές, για περαιτέρω διευκρινήσεις τόσο ως προς την επιλεξιμότητα τους όσο και ως προς την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Για παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων.   

Υπεύθυνη: κα. Σδρένια Σοφία, Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia[at]trikalabiz.gr).
     

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκήρυξη προγράμματος: "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" (15/02/2016)
Προκήρυξη προγράμματος: "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" (15/02/2016)
Προκήρυξη προγράμματος: «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» (15/02/2016)
Προκήρυξη προγράμματος: «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» (15/02/2016)
Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα "Τα τέσσερα νέα Προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020", την Τρίτη 1 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων (24/02/2016)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss