ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις η παρουσία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
13/09/2022

Με τις καλύτερες εντυπώσεις η παρουσία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. 

 

Παράλληλα με την ΔΕΘ, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν και οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών της κυβέρνησης. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, Βασίλης Γιαγιάκος, στην εισήγησή του στην Γενική Συνέλευση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών και του παραγωγικού μοντέλου στον πρωτογενή τομέα αλλά και για τον σχεδιασμό ενός πλάνου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. 

 

 DETh(1)_F13580.JPG

 

DETh(2)_F13609.JPG

 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της έκθεσης, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Ο πρόεδρος, Βασίλης Γιαγιάκος με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων, είχαν την τιμή να υποδεχτούν τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθανάση καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Γιάννη Μασούτη, όπου είχαν την ευκαιρία να τους ενημερώσουν για τις καινοτόμες δράσεις, για την προώθηση της Τρικαλινής γαστρονομίας «METEORISIMO» και την προβολή του τουριστικού προϊόντος μέσω του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων αλλά και να συζητήσουν για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και προτάσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

 

DETh(3)_F13635.jpg

 

DETh(4)_F13658.jpg

 

DETh(5)_F13684.jpg

 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην ΔΕΘ, βρίσκεται στο hall 2 το οποίο φιλοξενεί Επιμελητήρια από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.  

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μοναδικά τοπικά παραγόμενα προϊόντα της περιοχής, τις φυσικές ομορφιές, τις δραστηριότητες καθώς και τοπική γαστρονομία που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης. Φυσικά, ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο έχει και ο «Μύλος των Ξωτικών» όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για την φετινή διοργάνωση η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Νοεμβρίου. 

 

DETh(7)_F13733.JPG

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss