Η Αρτοβιομηχανία Χατζής ιδρύθηκε το 1972 και λειτούργησε σαν αρτοποιείο σ’ ένα χώρο 200τ.μ. στο κέντρο του χωριού Πρίνου, στα Τρίκαλα. Εξυπηρετώντας τους κατοίκους του Πρίνους και των γύρω χωριών παράγοντας ψωμί διαφόρων τύπων. Βάζοντας γερμανικό κλίβανο καινοτομεί έναντι των άλλων αρτοποιείων, που εκείνη την εποχή είχανε χτιστούς κλιβάνους και σιγά-σιγά διανέμει τα αρτοσκευάσματα της σε όλο τον νομό Τρικάλων. Το 1988 επενδύει σε καινούριο μηχανολογικό εξοπλισμό και τοποθετούνται δυο αερόθερμοι κλίβανοι ακόμη, καθώς και μια αυτόματη γραμμή παραγωγής ψωμιού. Το 1992 με την απελευθέρωση του επαγγέλματος επεκτείνετε σε όλα σχεδόν τα super-market των Τρικάλων. Έχοντας αυξημένη ζήτηση των προϊόντων της, το 1997 επενδύει πάνω στον οδικό άξονα Πρίνους – Τρικάλων σε καινούριες εγκαταστάσεις 1100τ.μ. καθώς και σε καινούριο και πλήρες αυτοματοποιημένο εξοπλισμό. Αρτοβιομηχανία Χατζής - εξωτερική άποψη εγκαταστάσεων Το 2003 επεκτείνεται σε άλλα 600τ.μ. εγκαταστάσεων. Σήμερα στην τελική της μορφή η Αρτοβιομηχανία Χατζής στεγάζεται σε ένα χώρο 1700τ.μ. και διαθέτει 4 αυτόματες γραμμές παραγωγής που ελέγχονται από υπολογιστές. Οίτη 2 αυτόματες γραμμές για ψωμί δυναμικότητας 3000 τεμάχια ωριαίος. Μία γραμμή παραγωγής, αρτιδίων και σάντουιτς, 10.000 τεμαχίων ωριαίος και μια γραμμή παραγωγής βουτημάτων 300κιλ. ωριαίος. Σήμερα παράγει πάνω από 50 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων που διανέμονται σε όλη τη Θεσσαλία. Επίσης εποχιακά παράγονται μελομακάρονα, κουραμπιέδες και τσουρέκια που διανέμονται σε όλη την Ελλάδα. Από 7 ιδιόκτητα φορτηγά που αποτελούν και τον στόλο διανομής μας. Η επιχείρηση εφαρμόζει συστήματα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής (HACCP και ISO 9001:00).
|