ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΈΚΘΕΣΗ DOMOTEC - 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
23/01/2018

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 - Εδώ χτίζεται το μέλλον!

Η έκθεση DOMOTEC, η ολοκληρωμένη έκθεση  για την ανακαίνιση, την δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας θα πραγματοποιηθεί από τις 26 - 29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.  

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2017 η έκθεση και φέτος αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις όλης της αγοράς. Μέσα από τις εννέα διοργανώσεις της, η έκθεση έχει καταφέρει να αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την αγορά με αυξανόμενους επισκέπτες χρόνο με το χρόνο, που στόχο έχουν την εύρεση νέων συνεργατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και την σύναψη εμπορικών συνεργασιών. 

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από το πρόγραμμα εξωστρέφειας. Η διοργανώτρια εταιρεία θα φιλοξενήσει επιχειρηματικές αποστολές από 15 χώρες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική και Ασία. Οι διεθνείς αγορές είναι το κύριο μέλημα της διοργάνωσης στο πλαίσιο της τόνωσης της εξαγωγικής δραστηριότητας των εκθετών. Στο φετινό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας ξένων αγοραστών αναμένεται να παρευρεθούν σημαντικοί key-buyers,  οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της DOMOTEC.

Η έκθεση  αποτελείται από εταιρίες με δομικά προϊόντα – ξηρά δόμηση, μονωτικά υλικά – συστήματα θερμομόνωσης, στεγανοποιητικά υλικά, κονιάματα- βελτιωτικά, χρώματα, Μάρμαρα- γρανίτες- πέτρες, κουφώματα, κάγκελα, προϊόντα τσιμέντου πλακάκια - είδη υγιεινής, εργαλεία & οικοδομικά μηχανήματα, ανελκυστήρες κ.α και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όπως μηχανικοί /αρχιτέκτονες, έμποροι υλικών και εξοπλισμού κτιρίου, επαγγελματίες και τεχνικοί ,ξενοδοχεία , οικοδόμοι και ελαιοχρωματιστές, εργολάβοι , διακοσμητές κ.α όσο και στο καταναλωτικό κοινό. 

Η Domotec 2018 θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Οι διοργανωτές 

Η T EXPO Α.Ε. είναι η σημαντικότερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με μακρόχρονη εμπειρία ειδικότερα στο χώρο των τεχνικών - κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα. Μέσω των 5  καταξιωμένων διοργανώσεων της (DOMOTEC, ELECTROTEC, ECOTEC, METEC, FETEC) έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην εκθεσιακή αγορά της χώρας.

Επικοινωνία : T.Expo Α.Ε. Λ. Ανθούσας 4, 15351Παλλήνη – Αθήνα
Τηλέφωνο : 2.111.801.801 Fax: 2.111.801.810
E-mail: c.karamanos@texpo.gr   URL: http://www.texpo.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss