ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ξεκίνησαν οι ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες από το Επιμελητήριο Τρικάλων
19/11/2013

κος ΓΙΑΓΙΑΚΟΣ Β. - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝΕνημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Oι ημερίδες αυτές, απευθύνονται σε όσους Τρικαλινούς επιχειρηματίες (περίπου 50) έσπευσαν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση της ευρυζωνικότητας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων.

H χθεσινή Ημερίδα αφορούσε την νέα Τουριστική «πύλη» του Επιμελητηρίου Τρικάλων και είχε ως θέμα την προβολή τουριστικών επιχειρήσεων και Online κρατήσεων και αφορούσε τις τουριστικές επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων που έχουν ενταχθεί στο ενιαίο σύστημα κρατήσεων (online booking) και στην Τουριστική Αγορά του portal.

Οι Ημερίδες, συνεχίζονται σήμερα στις 4 το μεσημέρι στην Ελάτη στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου, με θέμα «Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων και Online κρατήσεων για ορεινές περιοχές- Δυνατότητες της νέας Τουριστικής «πύλης» και συνεχίζονται την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων στις 6 το απόγευμα με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος Επιχειρηματία - Δημιουργία Ιστοσελίδας και Διαχείριση e-shop» και αφορά τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων που έχουν ενταχθεί στην online Επιμελητηριακή Αγορά  (e-shop /Direct Market)  και στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό εταιρικών παρουσιάσεων του portal.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις - συναντήσεις για τα μέλη του Επιμελητηρίου, τα οποία επιθυμούν να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν αναλυτικότερα για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

Για το διάστημα 25 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει ανοιχτό σεμινάριο εξ αποστάσεως υποστήριξης των χρηστών των εφαρμογών του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την υποδομή των Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης και τηλεσυνεργασίας και τα παρεχόμενα e-courses.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss