αρχική σελίδα
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εκπρόσωπος των Επιμελητηρίων της χώρας σε κομβικό Ευρωπαϊκό Δίκτυο ο Βασίλης Γιαγιάκος
25/11/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Εκπρόσωπος των Επιμελητηρίων της χώρας σε κομβικό  Ευρωπαϊκό Δίκτυο ο Βασίλης Γιαγιάκος 

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων  εκπροσώπησε τα Ελληνικά Επιμελητήρια στην επίσημη έναρξη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Ματέρα της Ιταλίας 

matera_3_F10750.jpg

Στο συνέδριο του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ματέρα της Ιταλίας στις 18 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο  του Δικτύου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτιστικού Τουρισμού της Ματέρα όπου και έγινε η επίσημη έναρξη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Mirabilia με την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας και την συμμετοχή Επιμελητηρίων από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο, Ουγγαρία και Βουλγαρία. 

Ο κ. Γιαγιάκος συμμετείχε στο συνέδριο εκπροσωπώντας όλα τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), όπου και παρουσίασε την οργάνωση του δικτύου σε εθνικό επίπεδο καθώς και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον εκπροσώπων Επιμελητηρίων και άλλων φορέων από τις χώρες που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, οι εταίροι του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουνε τα επόμενα βήματα, για τις δράσεις και την δομή του Δικτύου, ώστε να αναδειχθούν τα μνημεία της UNESCO συνδυάζοντας, τα στοιχεία του πολιτισμού, της γαστρονομίας, της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς, των τουριστικών υπηρεσιών, δραστηριοποιώντας και εμπλέκοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των περιοχών. 

Στις εργασίες του συνεδρίου εκτός του κ. Γιαγιάκου, μετείχε από τη μεριά του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Ευθυμίου. 

matera_2_F12314.jpg 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »