αρχική σελίδα
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εγκρίθηκε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Τρικάλων
21/10/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

 Εγκρίθηκε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Τρικάλων 

Στην έγκριση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, προϋπολογισμού 499.397,49 ευρώ, προέβη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχει ως στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο για την καθοριστική απόφασή του να χρηματοδοτήσει μια καθόλα άρτια πρόταση με παρεμβάσεις επιτακτικής ανάγκης λόγω της παλαιότητας του επιμελητηριακού κτιρίου, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη Χρήστο για το ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξή του.

Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη μείωση του ενεργειακού κόστους εξοικονομώντας χρήματα για υλοποίηση δράσεων προς όφελος της επιχειρηματικότητας. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιοτική λειτουργία του κτιρίου και θα εξυπηρετεί όχι μόνο τις διοικητικές εργασίες αλλά τους ίδιους τους επιχειρηματίες που επισκέπτονται το Επιμελητήριο για ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη, για δράσεις εκπαιδευτικής κατάρτισης και workshops, για επιχειρηματικές συναντήσεις προς όφελος της δραστηριότητας τους.

Ο κ. Γιαγιάκος στο πλαίσιο αυτού του έργου, αναγνωρίζει τη σημαντική συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων καθώς το Επιμελητήριο δεν διαθέτει την τεχνική υπηρεσία που απαιτείται για να δημοπρατήσει, να υλοποιήσει και να εποπτεύσει το έργο. Για τον λόγο αυτό ο κ. Γιαγιάκος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτρη για την απόφαση να αναλάβουν την υποβολή της πρότασης για λογαριασμό του Επιμελητηρίου και να την υλοποιήσουν στη συνέχεια. Επίσης, ευχαριστεί την κα Σαργιώτη Θεοδώρα που προΐσταται της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, η οποία σε συνεργασία με το προσωπικό της υπηρεσίας της και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου Τρικάλων εργάστηκαν άψογα επιδεικνύοντας συνέπεια και επαγγελματισμό.  

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »