αρχική σελίδα
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ξεκινά το 1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νομού Τρικάλων - “Σέντρα τον Νοέμβριο” Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων
15/10/2018
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

logopalaimaxoitrik-1_F17448.jpg

 

 

Ξεκινά το 1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νομού Τρικάλων

“Σέντρα τον Νοέμβριο”

 

Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο 1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νομού Τρικάλων που αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο και να ολοκληρωθεί τον προσεχή Μαϊο.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων ενώ την συγκατάθεση τους έδωσαν τόσο η ΕΠΣ Τρικάλων όσο και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Τρικάλων.

Παρέες, φορείς, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις σε όλον τον Νομό (Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Φαρκαδόνα, Πύλη)  φτιάχνουν ήδη τις δικές τους ομάδες με την μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτές να είναι οι παίκτες να έχουν γεννηθεί από το 1978 και πίσω (άνω των 40).

‘Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πια σε ομάδες αλλά θέλουν να διατηρήσουν επαφή με το άθλημα και παράλληλα να γυμνάζονται να παίξουν ποδόσφαιρο σε μία διοργάνωση που αναμένεται συναρπαστική. Χώρος βέβαια υπάρχει και για ανθρώπους που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν χωρίς να έχουν συμμετάσχει ποτέ σε οργανωμένη ομάδα.

Η κάθε ομάδα θα έχει την ευθύνη για το γήπεδο που θα αγωνίζεται και το οποίο θα ορίσει ως έδρα ενώ θα μπορεί να δηλώσει έως 25 ποδοσφαιριστές. Θα υπάρχει ένα διάστημα 10 ημερών στο τέλος του πρώτου γύρου όπου κάθε ομάδα θα μπορεί να αλλάξει έως 8 άτομα από τους ποδοσφαιριστές της. Δεν απαγορεύεται ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μία ομάδα κατά την περίοδο των μεταγραφών να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Τους αγώνες θα διευθύνουν δύο διαιτητές σε συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών ενώ η  κάθε ομάδα θα είναι η ίδια υπεύθυνη για ότι θα αφορά την υγεία των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα γίνει ανάλογα με τις συμμετοχές. Έτσι μπορούν να γίνουν έως και δύο όμιλοι ενώ θα υπάρξουν και πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Το πρωτάθλημα θα έχει δύο γύρους και κάθε ομάδα θα παίξει εντός και εκτός με όλους.

Ένας επιπλέον στόχος είναι το πρωτάθλημα να έχει και κοινωνικό προφίλ και για τον λόγο αυτόν θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν αρκετές δράσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης θα δημιουργηθεί link στο portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων www.trikala-chamber.gr όπου θα υπάρχουν οι ομάδες του πρωταθλήματος, λίστα με τους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας, το πρόγραμμα των αγώνων με τα γήπεδα διεξαγωγής, τα αποτελέσματα των αγώνων, οι βαθμολογίες και ότι άλλο χρειαστεί.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής και εγγραφή στο πρωτάθλημα στα τηλέφωνα.

Γιώτης Στέφανος   6972261275
Νταούλας Δημήτριος 6932588948
Μπατσίλας Βασίλειος  6980145420

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »